Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů pšenice špaldy
- 400 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 500 gramů vody
- 40 gramů čerstvého droždí (1 kostka)
- 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička medu
- 40 gramů slunečnicových semínek
- 50 gramů ovesných vloček
- 20 gramů lněného semínka
- 2 ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 godz. 40 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Máslo
5 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Rychlý chléb
50 min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1 Std. 30 Min
Zamotaný cibulový chléb
35 min
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min