Urządzenia i Akcesoria
Řecký zelný salát
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 porcí
Składniki
-
800 gramů bílého zelí bez košťálu, na kousky (cca 4 cm)
-
120 gramů mrkve na kousky
-
60 gramů olivového oleje
-
40 gramů bílého balzamikového octa
-
1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy podle chuti
-
2 čajové lžičky krupicového cukru
-
2 čajové lžičky soli
-
3 - 4 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
2 čajové lžičky celého kmínu
-
12 vypeckovaných černých oliv na plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
3 g
Kalorie
780 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
V Řecku
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Podzimní celerový salát
15 min
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Zelný salát s bylinkami
10 min
Salát z červené řepy
10 min
Zelný salát s křenem
10 min
Salát 5 sekund
5 min