日式猪肉汤

日式猪肉汤

4.7 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 带皮五花肉 切0.3厘米薄片
    200 克
  • 芋艿 去皮后切小型滚刀块
    150 克
  • 可用日式高汤代替
    1000 克
  • 白萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 胡萝卜 切小型滚刀块
    130 克
  • 味噌 可根据个人口味调节
    140 克
  • 日本清酒
    20 克
  • 牛蒡 切丝
    80 克
  • 魔芋块 切2×2厘米块
    120 克
  • 1 茶匙
  • 取葱白切丝
    3 - 4 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2046.5 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1314.8 kJ / 314.3 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 23.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...