Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 80 g de feuilles de basilic frais
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290.2 kJ / 308 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
-
Basiques - Indispensables du placard 11 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Vittello tonnato
4 Std. 20 Min
Caponata sicilienne
55 Min
Houmous
10 Min
Guacamole
5 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Gaspacho
12 Std.
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Pesto
5 Min
Pesto au basilic XXL
15 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min