Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil for greasing
-
7 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast¾ tsp
-
sugar5 g
-
water1620 g
-
manitoba flourstrong white bread flour395 g
-
pasta flour (see tip)260 g
-
fine sea salt12 g
-
fine semolina for sprinkling1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Focaccia
3 godz.
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Lemon Drizzle Madeleines
4 godz. 45 min
Fougasse
2 godz.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Pogača (bread)
3 godz.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Tomato Focaccia
3 godz.