Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil for greasing
-
7 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast¾ tsp
-
sugar5 g
-
water1620 g
-
manitoba flourstrong white bread flour395 g
-
pasta flour (see tip)260 g
-
fine sea salt12 g
-
fine semolina for sprinkling1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pretzels
1 godz.
Bagels
1 godz. 20 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Pain d'Epi
2 godz. 40 min