Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 50 g Walnusshälften
- 200 g Halloumi, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 40 g Balsamico, hell
- 40 g Aprikosenkonfitüre
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Babyspinat, frisch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Feta-Wassermelonen-Salat
20 min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 Min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 min
Spinat-Tomaten-Salat
20 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min