Urządzenia i Akcesoria
Hasenöhrl
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 Stück
Składniki
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche500 g
-
Ei (Größe M)1
-
Eidotter1
-
Schlagobers50 g
-
Salz1 ½ TL
-
Butter in Stücken50 g
-
Milch250 g
-
300 - 400 g RapsölButterschmalz300 - 400 g
-
Kokosfett, gehärtet200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
546 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Funkaküachle
1 godz. 40 min
Salzburger Fleischkrapfen
1 godz. 30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Gebackene Speckknödel
50 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Schnelle Biskuitroulade
30 min