Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi

3.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 fette

Składniki

Mousse ai gamberi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
    400 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta ben sgocciolata
    300 g
  • di acqua
    1000 g
Focaccia ai cereali
  • di acqua
    1560 - 1570 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di zucchero
    5 g
  • di lievito di birra disidratato
    7 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina integrale
    150 g
  • di farina di quinoa
    50 g
  • di farina di avena
    50 g
  • di farina di segale
    50 g
  • di sale
    11 g
  • olio extravergine di oliva
  • fiocchi di sale
Terminare la preparazione
  • songino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 214.4 kcal / 896.9 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 9.9 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 407.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...