Urządzenia i Akcesoria
葱烧海参
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油30 克
-
大葱 切5厘米段60 克
-
水15 克
-
淀粉5 克
-
姜 切丝1 片
-
冷冻海参 约6-8只,提前解冻,汆水洗净150 克
-
鸡高汤60 克
-
生抽1 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
料酒5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.5 g
Kalorie
995.7 kJ /
166.3 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny