葱烧海参

葱烧海参

4.6 44 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 30 克
  • 大葱 切5厘米段
    60 克
  • 15 克
  • 淀粉
    5 克
  • 切丝
    1 片
  • 冷冻海参 约6-8只,提前解冻,汆水洗净
    150 克
  • 鸡高汤
    60 克
  • 生抽
    1 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 料酒
    5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.5 g
Kalorie 995.7 kJ / 166.3 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...