Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomatenbutter
- 10 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 20 g Tomatenpurée
- Wartości odżywcze
- na 140 g
- Kalorie
- 3421.4 kJ / 818 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 87.8 g
Alternatywne przepisy
Feigensenf
1 Std.
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Kräuterbutter
5min
Kräuterquark
10 Min
Kräuterbutter
5min
Orientalische Grillbutter
8h 15min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Rohkostsalat
10 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Dattel-Curry-Dip
5min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Eiersalat-Brötli
15 min