Tomatenbutter

Tomatenbutter

4.9 309 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 g

Składniki

Tomatenbutter
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    10
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Tomatenpurée
    20 g

Wartości odżywcze na 140 g

Kalorie 818 kcal / 3421.4 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 87.8 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...