
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tomatenbutter
- 10 getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Butter weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- 20 g Tomatenpurée
- Wartości odżywcze
- na 140 g
- Kalorie
- 818 kcal / 3421.4 kJ
- Białko
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 87.8 g
- Węglowodany
- 7.1 g