炒牛肉條
TM6

炒牛肉條

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
529.5 kJ / 126.8 kcal
Białko
13.3 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
0.1 g
Sód
30 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy