Urządzenia i Akcesoria
炒牛肉條
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
30 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
529.5 kJ /
126.8 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基礎高溫料理
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan