Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Rosen-Muffins
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 Stück
Składniki
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Naturjoghurt280 g
-
Zucker55 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten35 g
-
Backpulver1 ½ Pck.
-
Salz¼ TL
-
Vanillezucker, selbst gemacht80 g
-
Pfirsiche (400 g), entsteint, in Spalten (2 mm)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eulenmuffins
2 godz.
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2 godz. 20 min
Lamm aus süßem Hefeteig
1 godz. 30 min
Pink Bunny
2 godz. 25 min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2 godz.
Himbeer-Kuppeltorte
2 godz.
Apfel-Keks-Charlotte
6 godz. 30 min
Johannisbeer-Cupcakes
1 godz.
Brotschlange
2 godz.
Nuss-Nougat-Creme-Blume
1 godz. 35 min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 godz.
Zimt-Hefe-Muffins
2 godz.