Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bolacha de cacau
- 60 g manteiga amolecida
- 300 g açúcar
- 240 g amendoim torrado
- 200 g chocolate p/ culinária
- 680 g queijo mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3900 kJ / 933 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35 min
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1h 30min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 Std. 5 Min
Cheesecake de chocolate e avelã
1 Std. 10 Min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1 Std.
Terrine de chocolate
8 Std.
Cheesecake de chocolate e caramelo
1h 15 min
Cheesecake de chocolate e café
3h 15min
Tarte de coco e doce de leite
30min
Bolo fudge de chocolate
40 Min
Bolo quente de brigadeiro
25min
Tarte de banana e caramelo
1 Std.