Lecso

Lecso

4.8 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 200 g di cipolla bianca a fette
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 214.7 kcal / 898.7 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Sód 538.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...