椒汁白肉

椒汁白肉

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 2100 克
  • 新鮮綠豆芽 洗淨,瀝乾
    100 克
  • 豬五花火鍋肉片 切大片,長約5公分
    200 克
  • 新鮮青辣椒 去籽切段
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切段
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 青花椒粒
    20 克
  • 20 克
  • 美極鮮味露
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紹興酒
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 264.3 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 1036.8 kJ / 247.8 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...