Urządzenia i Akcesoria
蒸麵包球
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 個
Składniki
-
水950 克
-
15 克 新鮮酵母, ,剝碎乾酵母粉 (6克)1 ½ 茶匙
-
蔬菜油 少許,刷油用
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白芝麻 或黑芝麻,多備一些3 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan