Urządzenia i Akcesoria
散壽司便當
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
壽司醋
-
米醋60 克
-
冰糖粉25 克
-
鹽¼ 茶匙
散壽司
-
蛋2 顆
-
高湯30 克
-
日式醬油 多備一些調味用2 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
水1100 克
-
壽司米200 克
-
昆布15 克
-
草蝦仁150 克
-
新鮮鮭魚肉片 切塊(約2公分)200 克
-
秋葵 切斜片(約1公分)50 克
-
白芝麻1 小撮
-
海苔 切成細絲15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
50 g
Kalorie
3345.6 kJ /
800.4 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
96.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan