Urządzenia i Akcesoria
迷迭香麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 個
Składniki
-
糖25 克
-
乾酵母粉 (約5克)1 ½ 茶匙
-
水 依麵粉吸水度調整260 - 280 克
-
玫瑰鹽 少許
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用400 克
-
奶油25 克
-
新鮮迷迭香 只取葉子10 克
-
玫瑰鹽 少許
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
7 g
Kalorie
927 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan