Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
TM6

Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade

4.5 (181 ocen)

Składniki

Remoulade

  • 200 g neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
  • 5 Stängel Kerbel, abgezupft
  • 50 g Gewürzgurken, in Stücken
  • 1 Ei
  • ½ - 1 TL Zitronensaft
  • ½ TL Senf, mittelscharf
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 Prise Zucker
  • 100 g Crème fraîche

Roastbeef und Fertigstellung

  • 1720 g Wasser
  • 30 g Zitronensaft
  • 600 g Roastbeef
  • 20 g Butter
  • 2 Zweige Rosmarin
  • Öl zum Einfetten und Braten
  • 800 g Süßkartoffeln
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Paprika edelsüß zum Würzen

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
4206 kJ / 1004 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
72 g
Błonnik
6.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy