Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada con paté de arándanos
- 250 g de nuez de la india
- 200 g de almendras
- 40 g de aceite de coco
- 2 limones amarillos, solamente la ralladura y el jugo
- 10 g de tahini
- 10 g de agua
- 2 cdita de sal fina, o al gusto
- 140 g de arándanos
- 1 cda de eneldo fresco
- 400 g de espinacas baby frescas, en tiras de 1 cm
- 250 g de verduras mixtas, hervirdas
- 300 g de sandía, en perlas
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Muffins de nuez de la india <br>
- 4 huevos
- 1 cdita de polvo para hornear
Smoothie de albahaca <br>
- 700 g sandía, en trozos
- 60 g de miel de agave
- 400 g de hielos
- 20 hojas de albahaca frescas
- 4 cdas de semillas de chía
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4523 kJ / 1077 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1451 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake vegano de cereza
5sa
Terrina de frutos rojos y coco
2 godz. 20 min
Mantequilla vegana
5 Min
Rebanada de Jamaica
1h
Smoothie hidratante
15 Min
Crème brûlée de coco vegano
15 Min
Pastel de vainilla vegano
1h 30min
Arroz con leche
3h
Pudín de arroz (Rizogalo)
1h 10min
Mantequilla vegana
6 godz. 10 min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Leche de almendra para despechar
48 godz. 15 min