Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla vegana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 porción
Składniki
-
125 g de lecitina de soya
-
1 cdita de vinagre de sidra
-
130 g de aceite de coco
-
15 g de aceite de soya
-
¾ cdita de sal fina
-
1 cdita de lecitina de soya líquida
-
¼ cdita de goma xantana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
5452 kJ /
1298 kcal
Tłuszcz
147 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS VEGANAS
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Harina sin gluten para pastelería
10 Min
Mayonesa Vegana
5 Min
Jamón de frijol vegano
3 Std.
Queso de cabra vegano
10 Min
Queso derretible vegano
2 Std. 30 Min
Queso suizo vegano
4 Std.
Queso Cheddar vegano
12 Std. 15 Min
Hot-cakes veganos
20 Min
Hot cakes veganos
20 Min
Mayonesa (vegana)
10 Min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min