Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de arroz de grano corto, cocido
- 150 g de frijoles negros, cocidos
- 3 huevos
- 2 cditas de sal
- 200 g de queso oaxaca, en trozos
- 120 g de pan molido
- 530 g de aceite
- 400 g de jitomate, en trozos
- 90 g de cebolla
- 1 dientes de ajo
- 5 g de chile serrano
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2293 kJ / 546 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de frijol con quinoa
1j
Fideo seco con arroz
35 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min
Plátanos y camotes al Varoma
1 Std. 15 Min
Sopa fría de yogur con cilantro
5 min
Sartén con pisto de verduras de verano
40 min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2h 45 min
Barritas de avena y bayas
55 Min
Sopa de frijol con quinoa
1j
Ensalada de tallarines, berros y carne
25 min
Croquetas de coliflor
35 Min
Brochetas de verdura BBQ
30 min