Urządzenia i Akcesoria
Chalota caramelizada
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
10 g de aceite de oliva
-
10 g de mantequilla
-
250 g de chalotas en mitades a lo largo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beicon y cebolla pochados
15 min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 min
Puerros pochados (200 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Chalota dorada (250 g)
20 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Cebolla pochada (300 g)
15 min
Cebolla pochada (200 g)
15 min