Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
-
200
g Tomaten, halbiert
lub 200 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose - 50 g Olivenöl
- 400 g Langkornreis (nicht parboiled)
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Bolognese Sauce
3h 15min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Schokoladenmuffins
45min
Tomatensauce für jeden Tag
30min
Gulaschsuppe
1h 5min
Kartoffelsalat
1h 5min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Erdbeer-Quarktorte
2h 50min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Ditalini mit Erbsen
35min