Urządzenia i Akcesoria
Peperonicremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Butter30 g
-
Weizenmehl30 g
-
Peperoni, gemischt (300 g), (1 rote und 1 gelbe), in Stücken2
-
Wasser750 g
-
2 geh. TL Gemüsebouillon PasteGemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)2
-
Kräutersalz1 TL
-
Paprika edelsüss½ TL
-
Pfeffer, gemahlen2 Prisen
-
Vollrahm50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1058 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni-Risotto
35 min
Eier-Tatar
35 min
Risotto Cinque P
30 min
Risotto milanese
30 min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Randen-Suppe
45 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Thonmousse
5 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min