Urządzenia i Akcesoria
Süssmostcreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Süssmost600 g
-
Zucker40 g
-
Eier2
-
Zitronensaft1 TL
-
Vollrahm, gekühlt200 g
-
Apfel rotschalig, in dünnen Streifen, zum Garnieren1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
3 g
Kalorie
992 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Älplermagronen
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Älpler Magronen
45 min
Osterkuchen
1 godz. 45 min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 godz. 35 min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Herbstlicher Tirolercake
1 godz. 30 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min