Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina (20 g)
- 75 g de agua
- 75 - 80 g de zumo de limón (aprox. 2 limones)
- 1000 g de peras peladas y cortadas en trozos
- 6 cucharadas de edulcorante en polvo
- 750 g de fresas cortado en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Natillas de frutas
2h 15min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Cóctel de cítricos y mosto
10 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Delicias de melocotón en conserva
5h
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Áspic de verduras y huevo
4h
Fritos de manzana
35min
Guacamole de yogur
5 Min
Crema de pera
30min
Limonada madrileña
40min
Bebida energética
5 Min