Urządzenia i Akcesoria
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.7 mg
Białko
4 g
Kalorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Pumpkin Soup
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sambal Kangkung
10 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min