Urządzenia i Akcesoria
蔬菜粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
薑10 克
-
油5 克
-
水500 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)60 克
-
玉米筍 切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白米飯100 克
-
新鮮香菇 去蒂頭,切丁(約2公分)100 克
-
美生菜 切絲50 克
-
白胡椒粉 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
203.1 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
724.9 kJ /
173.3 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2093.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan