Urządzenia i Akcesoria
台式牛肉羅宋湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
無鹽奶油 切塊25 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)120 克
-
紅蘿蔔 切塊(約1.5公分)120 克
-
牛番茄 切塊(約1.5公分)250 克
-
西洋芹 切塊(約1.5公分)100 克
-
牛腩 切塊(厚約2公分)400 克
-
番茄醬100 克
-
蕃茄糊20 - 30 克
-
乾燥月桂葉2 - 3 片
-
雞高湯塊1 塊
-
水1000 克
-
馬鈴薯 切塊(約1.5公分)150 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
4897.3 mg
Białko
102.6 g
Kalorie
4729.5 kJ /
1131.5 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
310.9 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan