Urządzenia i Akcesoria
蔥燒雞腿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)350 克
-
醬油2 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
蔥90 克
-
油10 克
-
糖1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
醬油膏1 大匙
-
水100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
400.3 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
746.3 kJ /
178.5 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
4.8 g