蔥燒雞腿

蔥燒雞腿

4.5 55 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    350 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 90 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 400.3 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 746.3 kJ / 178.5 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...