Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel de carne
- 3 rebanadas de pan, tostado
- 220 g de zanahoria, pelada y en trozo
- 150 g de cebolla
- 500 g de carne molida de res
- 300 g de ternera, molida
- 300 g de carne molida de cerdo
- 1 huevo
- 2 cda de salsa Inglesa
- 100 g de catsup
- 1 cda de mostaza
- 2 cdas de azúcar morena
- 1 cda de sal
- ¾ cdita de pimienta molida
Glaseado
- 20 g de catsup
- 1 cda de azúcar
- 5 g de salsa maggi
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1335 kJ / 318 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Ensalada cremosa de papas
40min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pechugas a la reina
35min
Pay de atún
1 godz. 40 min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Papas Anna
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pastel azteca
1h
Pastel de carne
40min
Croquetas de atún
1h 30min
Pollo al cilantro
35min