Wersje kompatybilne
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mantequilla BBQ (ver tip)
- 1 diente de ajo, pelado
- ½ cdita de romero fresco
- ½ echalot
- 2 jitomates deshidratados en aceite, escurridos (aprox. 12 g)
- 1 pizca sal, o al gusto
- 1 pizca pimienta molida, o al gusto
- 50 g de mantequilla sin sal, en trozos y suave
- ½ cdita de líquido para ahumar
Lomo de cerdo envuelto en tocino
- 80 g de tocino ahumado rebanado
- 1 lomo de cerdo, limpio (aprox. 250-300 g)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta molida
-
70
g de salsa pesto
lub 70 g de pesto a la siciliana - 1850 g agua, y la necesaria para sumergir la bolsa
- 1850 g agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2971 kJ / 712 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15 Min
Filetes al vino tinto para 2
55 Min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Estofado de cordero TM6
4 godz. 30 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Helado de caramelo y sal TM6
14 Std.
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Salsa de caramelo TM6
1h 30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min