Urządzenia i Akcesoria
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porcí
Składniki
-
750 gramů červeného vína (1 láhev)
-
1 badyán
-
2 pomeranče bio
-
80 gramů krupicového cukru
-
2 svitek skořice napůl
-
3 hřebíčky
-
10 kuliček černého pepře
-
1 centimetr čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
0 g
Kalorie
472 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vánoční čas
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3 godz. 40 min
Skládaný chléb se sušenými rajčaty
1 godz. 50 min
Ledová káva Dalgona
10 min
Ančovičkové máslo
4 godz. 20 min
Lososové cupcaky s parmazánem
1 godz. 40 min
Višňovo-banánový cheesecake
5 godz. 35 min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10 min
Svařák z cideru
25 min
Sladké rizoto s meruňkami
35 min
Zázvorový čaj s ibiškem a kardamomem
30 min
Cupcaky tiramisu
1 godz.
Svařené víno
10 min