牛里脊嫩炒茭白浇头

牛里脊嫩炒茭白浇头

4.8 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 切0.5厘米薄片
    200 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 蚝油 (约20克)
    1 汤匙
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油 (约6克)
    2 茶匙
  • 老抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 60 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 洋葱 切块
    40 克
  • 茭白 切片
    140 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 600.5 mg
Białko 24.4 g
Kalorie 2297 kJ / 549 kcal
Tłuszcz 41.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...