![Sautéed onions (200-300 g) Sautéed onions (200-300 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3136EE89-D495-42C5-9769-DF6674C08C6A/Derivates/EDC88487-BA25-4A26-AA3C-22EC3DAC4705.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 200 - 300 g brown onions, cut into wedges (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1100 kJ / 261.9 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 30 mg
Alternatywne przepisy
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
White basmati rice
35min