Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 295.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30 min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Bisque
2h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min