Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Chicken Mole
50 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 godz. 40 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min