红豆松糕

红豆松糕

2.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 人份

Składniki

红豆沙
  • 干燥红豆 浸泡4-24小时
    150 克
  • 850 克
  • 红糖
    50 克
松糕
  • 粘米粉 (参考贴士)
    100 克
  • 糯米粉
    125 克
  • 糖粉
    60 克
  • 牛奶
    75 克
  • 果干 (如:葡萄干、杏桃干),切小块
    15 克
  • 1000 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 1318 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...