Urządzenia i Akcesoria
山藥鮮魚蛤蜊湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
魚高湯1300 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
300 克 海鱸魚片, ,切塊石斑魚片 切塊300 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮山藥 去皮,切片(詳見要訣)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑麻油½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.2 g
Kalorie
609 kJ /
145.8 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan