Wersje kompatybilne
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 hojas de gelatina grandes
- agua
Sorbete de cerezas
- 120 g de azúcar
- 200 g de agua
- 600 g de cerezas congeladas sin hueso
- 50 g de licor de cereza
Panna cotta de yogur con chocolate blanco
- 200 g de chocolate blanco
- 150 g de nata
- 40 g de azúcar
- 330 g de yogur natural
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 10740 kJ / 2568 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 354 g
- Tłuszcz
- 108 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Postre red velvet para dos
35 Min
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1 Std. 25 Min
Panna cotta de cerezas
3 Std. 15 Min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40 Min
Blanco y negro con nueces y miel
1 Std. 10 Min
Panna cotta de piña colada
2 Std. 20 Min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 Std. 20 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Tarta de violetas (Madrid)
4 Std. 45 Min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Panna cotta de caramelos para dos
3 Std. 40 Min