Urządzenia i Akcesoria
面包番茄汤、菠菜欧姆蛋和蒸普罗旺斯炖菜
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
半硬芝士 (如:格鲁耶尔芝士, 埃文达芝士,车打芝士),切块60 克
-
蒜瓣2 个
-
特级初榨橄榄油50 克
-
50 克 隔夜白面包, ,切块 (1-2 公分)隔夜陈面包 切块 (1-2 公分)50 克
-
冷冻菠菜碎 解冻200 克
-
蛋4 个
-
盐 额外准备调味用1 茶匙
-
洋葱 切块50 克
-
红萝卜 切块50 克
-
700 克 罐头番茄番茄 切块700 克
-
新鲜罗勒6 - 8 片
-
水500 克
-
1 块 蔬菜高汤块, (0.5公升)蔬菜高汤酱1 满茶匙
-
淡色综合蔬菜 (如:灯笼椒、西葫芦、茄子), 切块 (2-3公分)400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1654 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy