Urządzenia i Akcesoria
包菜花焖土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
马铃薯 切粗块(2公分)250 克
-
新鲜青辣椒 去籽1 条
-
孜然 烤香1 茶匙
-
芫荽粉2 汤匙
-
黄姜粉½ 茶匙
-
红辣椒粉½ 茶匙
-
水60 克
-
岩盐 适量调味½ 茶匙
-
包菜花 切小朵250 克
-
番茄 (约1个),切丁150 克
-
冷压芝麻油1 汤匙
-
新鲜芫荽 只取叶片,剁 碎,装饰用1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
素食日记
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy