Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
-
200
g braune Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)
lub 200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm) - 20 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 dk
Schalotten anbraten
25 Min
Chorizo anbraten
10 dk
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min