Urządzenia i Akcesoria
Poro sofrito 200 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
20 g de aceite de oliva20 g de aceite vegetal
-
170 - 200 g de poro sólo la parte blanca y rebanado (1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cebollas picadas (220-350 g)
10min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g TM6
20min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g TM6
15min
Berenjena sofrita 200 g TM6
30min
Cebolla y ajo dorado ligero
20min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50min
Cebolla dorada 200 g
25min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20min
Cebollas sofritas 300 g
20min
Cebollas sofritas 200 g
20min