Gelado de abacate, menta e chocolate
TM6 TM5 TM31

Gelado de abacate, menta e chocolate

3.2 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g chocolate preto (70% cacau)
  • 570 g abacate (4 unid. aprox.)
  • 240 g bebida de amêndoa
  • 150 g mel
    lub 150 g xarope de ácer
  • 10 g óleo de coco
  • 4 pés de hortelã-pimenta, só as folhas

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
916 kJ / 219 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy