Urządzenia i Akcesoria
Cornbread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 slices
Składniki
-
cornmeal, finely ground (see tip)210 g
-
plain flour140 g
-
caster sugar20 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing150 g
-
milk400 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.6 g
Kalorie
1178 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dutch Baby Pancake
20 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Whoopie Pies
55 min
Hawaiian Bread Rolls
3 godz.
Coconut Cream Pie
4 godz. 50 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Brioche
5 godz.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Cornbread
40 min