Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di farina di grano saraceno
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di strutto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 305.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Riso Kashmiri
30min
Biscotti di mais
40 min.
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3h 30 min.
Lasagne valtellinesi
2h
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10 min.
Biscotti al burro, albicocca e caffè
3h