Urządzenia i Akcesoria
Fanzelto di patate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi
Składniki
-
500 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
-
100 g di farina di grano saraceno
-
30 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di latte
-
1 uovo
-
10 g di strutto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
305.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
391.5 kJ /
93.5 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane di patate
3 godz.
Lumachine farcite
45 min
Gelato al miele
10 godz. 30 min
Tagliatelle smalzade
2 godz. 30 min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1 godz. 40 min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 godz. 30 min
Biscotti al profumo di arancio
2 godz.
Brioches senza burro
4 godz.
Crumiri
1 godz. 30 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Spighette al kamut
3 godz. 55 min