![Mariola calabrese Mariola calabrese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0F29C25-E76F-4A63-9887-564DF0CDD436/Derivates/5E857FC3-C9A7-4106-8576-0229C54FE622.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pecorino a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maiale alle prugne
35 min
Caldo poblano
35 min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Girelle alle erbe con bresaola
8hod.
Carbonade
2sa 10 dk
Acquacotta
50 dk
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min
Minestra di pane e lenticchie
55 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 min
Danish salate
1 godz. 45 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min