Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori

Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori

4.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 pezzi

Składniki

Panini ai cereali
  • 210 g di acqua
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina multicereali
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • semi misti q.b.
Frittata alle zucchine e pomodori
  • 25 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 di cipollotto verde a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di zucchine a rondelle (circa 2-3 mm)
  • 2 pizzico di sale
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 1 pomodoro a fettine

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 788.5 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 2033 kJ / 486.3 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...